Wie zijn we

Onder de naam 'Mamathilde' biedt Valerie met Magic Mommy Maker ook een eigen babylijn aan. Deze bestaat uit babybasics vervaardigd in België van biologisch katoen. De stoffen worden volledig gepersonaliseerd met een design speciaal voor u ontworpen samen met het geboortekaartje en eventueel doopsuiker, en dat in samenwerking met de getalenteerde illustrator Elisa Guarraci. 


Vrije tijd gaat hoofdzakelijk naar de kinderen en daarnaast reizen, koken en lekker eten, creatief bezig zijn, tuinieren, boeken lezen en hier en daar nog een interessante opleiding of workshop volgen om je nog beter te kunnen helpen.
Magic Mommy Maker is opgericht door Valerie Convents. Valerie is geboren en opgegroeid in Limburg, maar verhuisde voor haar grote liefde naar Brugge. Ze is mama van drie en als het van haar afhangt mag haar gezin nog wat uitbreiden. 'Meer zielen, meer vreugd', toch?


Dat kinderen haar grote droom en levensdoel waren, was dan ook nooit een groot geheim. Ze besliste om full time mama te worden en ten volle van het mama zijn te genieten. Maar dit was ook het ideale moment om haar te verdiepen in haar echte passie. En er was tijd om te dromen... Om van die passie een beroep te maken. Om het concept van 'Maternity en Baby Concierge' dat in zoveel landen ingeburgerd is ook naar België te brengen.  Na een jaartje in Londen te wonen waar dit zo trending is; en met ondertussen vorming in voedingsleer, kinderpsychologie, zwangerschapscoach en doula, leek een carrière switch in die richting een evidentie.If you can dream it, you can do it!

Gratis downloads (tips, weetjes, lijstjes,...)? Schrijf je dan nu in!

NO spam! Ain't no mama got time for that!

+32(0)493.444.184

hello@magicmommymaker.be

BTW BE645.966.550


Copyright 2016 Magic Mommy Maker All rights reserved