AboutMagic Mommy Maker is opgericht door Valerie Convents. Valerie is geboren en opgegroeid in Limburg, maar verhuisde voor haar grote liefde naar Brugge. Ze is mama van drie en als het van haar afhangt mag haar gezin nog wat uitbreiden. 'Meer zielen, meer vreugd', toch?


Dat kinderen haar grote droom en levensdoel waren, was dan ook nooit een groot geheim. Ze besliste om full time mama te worden en ten volle van het mama zijn te genieten. Maar dit was ook het ideale moment om haar te verdiepen in haar echte passie. En er was tijd om te dromen... Om van die passie een beroep te maken. Om het concept van 'Maternity en Baby Concierge' dat in zoveel landen ingeburgerd is ook naar België te brengen.  Na een jaartje in Londen te wonen waar dit zo trending is; en met ondertussen vorming in voedingsleer, kinderpsychologie, zwangerschapscoach en doula, leek een carrière switch in die richting een evidentie.If you can dream it, you can do it!

Naast de Magic Mommy Maker heeft Valerie ook een eigen babylijn, Mamathilde. Het merk bestaat uit babybasics vervaardigd in België van biologisch katoen en is volledig 'baby & mommy proof'. En sinds kort kunnen de stoffen ook volledig gedepersonaliseerd worden met een design speciaal op uw maat gemaakt, in samenwerking met illustrator Elisa Guarraci. Lees hierover meer op www.mamathilde.be. Vrije tijd gaat hoofdzakelijk naar de kinderen en daarnaast reizen, koken en lekker eten, creatief bezig zijn, tuinieren, boeken lezen en hier en daar nog een interessante opleiding of workshop volgen om je nog beter te kunnen helpen.


"There will be so many times you feel like you've failed. But in the eyes, heart and mind of your child you are truly a magic mommy !"

"The day I became a mommy I felt a little magic happening in me"

                          Valerie, founder

Gratis downloads (tips, weetjes, lijstjes,...)? Schrijf je dan nu in!

NO spam! Ain't no mama got time for that!

Magic Mommy Maker


+32(0)493.444.184

hello@magicmommymaker.be

BTW BE645.966.550


Copyright 2016 Magic Mommy Maker All rights reserved