Postnataal

They say it takes a village to raise a child...

     We will be your village!

SOS new mom/baby


Meteen hands-on advies!
Het loopt niet altijd van een leien dakje en soms ben je onzeker of je het wel goed doet... Mama worden kan immers ook heel overweldigend zijn!


We komen naar je toe en helpen je om een juiste balans voor jou en je baby te vinden! Dit kan gaan over borstvoeding, verzorging, slaap, maar ook over jouw welzijn en dat van je baby.


Voor deze sessies (60-90min) komen we naar je toe (omgeving Brugge-Knokke) of deze kunnen ook online doorgaan indien je niet van de omgeving bent.

BOEK NU...


Postnatale ondersteuning


Heb je het gevoel dat het allemaal even te veel wordt? Geen zorgen, we helpen je terug op weg!


We luisteren naar je problemen, brengen je situatie in kaart en gaan samen aan de slag om een ritme te vinden waar iedereen in het gezin gelukkig van wordt!


Dit pakket bestaat uit een intakegesprek, een stappenplan op maat en een vervolgconsult.


Voor deze sessies komen we naar je toe (omgeving Brugge-Knokke) of deze kunnen ook online (via Zoom) doorgaan indien je niet van de omgeving bent!


BOEK NU...


*Deze sessie kan een half uurtje gratis uitgebreid worden als je nog extra vragen hebt in verband met borstvoeding!
Één op één workshops


Babydragen


Het is heel belangrijk dat een draagsysteem juist gebruikt wordt, zowel voor de veiligheid en het comfort van je kindje, als dat van jezelf. 

Laat je echter niet ontmoedigen maar laat je begeleiden!

MEER INFO...Babymassage


Coming soon!!!

MEER INFO...Voedings- en levensstijladvies


Een gezonde levensstijl is heel belangrijk voor iedereen! En wanneer je tijdens de zwangerschap diabetes ontwikkelde, des te meer!

We helpen je met wetenschappelijk onderbouwde informatie te verschaffen en een toegankelijk én haalbaar plan op maat te maken voor jouw noden en situatie.

MEER INFO...*Een beknopte versie van de borstvoedingsessies zijn steeds gratis bij iedere andere geboekte consultatie, omdat we je hier zo veel en goed mogelijk willen ondersteunen. We vinden het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot deze (soms noodzakelijke) hulpverlening, daarom kan u voor dringende vragen ivm borstvoeding altijd helemaal gratis bij ons terecht!

**Telefonische ondersteuning achteraf en eventuele documentatie betreffende de geboekte sessie zijn evenals inbegrepen in de prijs.

Er vallen je altijd nog vragen te binnen, en dan staan wij steeds voor je klaar.

**** We kunnen geen medisch advies geven, we kunnen je wel doorverwijzen naar een geneesheer, lactatiekundige of andere dienst indien nodig

en je hierbij adviseren en assisteren.


Gratis downloads (tips, weetjes, lijstjes,...)? Schrijf je dan nu in!

NO spam! Ain't no mama got time for that!