Prenatale infosessies

We are here for you!

Afspraken mogelijk

7/7, ook 's avonds

Voor dringende vragen ivm borstvoeding kan u steeds telefonisch en helemaal gratis

bij ons terecht!

Soon-to-be-parents

1 of 2 uur durende sessie; in onze praktijk, bij uw thuis of op uw werkplek

 

We bereiden je tot in de puntjes voor en maken van jou een 'magic mommy' and 'magic daddy' of course ;-)

We passen deze sessies altijd volledig aan jouw behoeften aan.

Zwangerschap

Hierin gaan we het hebben over voeding tijdens de zwangerschap, welke tests en doktersbezoeken je er te wachten staan. We maken je wegwijs in de verschillende zwangerschapsactiviteiten in jouw omgeving, we gaan na welke voorbereidingen er moeten getroffen worden en ga zo maar door. Deze algemene infosessie vindt best plaats tussen de 20ste en de 25ste week van de zwangerschap.

*Dit kan ook opgesplitst worden om nog accurater te werk te gaan en eventuuel telkens in combinatie met één van onderstaande sessies om nog meer relevante informatie te bekomen. Zie ook bij 'bespoke conciërge service' of contacteer ons voor info hieromtrent.

De 'pufklas' naar jouw thuis

Vertrouwd geraken met het geboorteproces, ademhalings-en relaxatietechnieken, pijnbestrijding, borstvoeding en de eerste momenten met je baby. We maken je ook wegwijs in de verschillende opties naar bevallen en toe en welke instanties hiervoor gecontacteerd moeten worden.

Maar onze geitenwollen sokken die laten we thuis ;-)

Baby-prep

Jezelf en je huis volledig voorbereiden op de komst van de baby. Van een badje geven tot het huis baby-proof maken. Van een pamper verversen tot hoe een baby deze 'nieuwe' wereld beleefd. We geven je een objectieve lijst van wat je nu echt op die babylijst zet en welke spullen je best zelf al in huis haalt voor de geboorte.

Booby-prep

Jezelf en je boobies helemaal voorbereiden. Borstvoeding is een van de meest natuurlijke processen, maar niet altijd even gemakkelijk in het begin. Een gebrek aan juiste informatie en de fabeltjes die soms de ronde doen, kunnen nefast zijn voor een goede start, en net dat is zo belangrijk voor een succesvolle borstvoedingsperiode! Wanneer en waar koop je een borstvoedingsbh? En hoeveel? Hoe verzorg je je borsten het best? Welke problemen kan je voorkomen of hoe genees je ze? We leren je alles wat je moet weten over moedermelk, hoe het werkt, en vooral hoe het niet werkt! Ook aan de toekomstige papa vertellen we hoe hij een rol kan spelen in een succesvolle borstvoeding! (Deze sessie is gratis in combinatie bij ieder ander consult indien gewenst!)

$ 00.00

€ 75

Want-to-be-parents

1 uur durende sessie; in onze praktijk, bij uw thuis of op uw werkplek


Hier gaan we kijken welke doktersbezoeken aan te raden zijn, welke medische voorzorgsmaatregelen je kan nemen en wat die precies inhouden. We gaan ook na hoe je je levensstijl kan aanpassen om een zo groot mogelijke kans te hebben op bevruchting en het verwekken van een gezonde baby.

Prijzen vanaf 55 euro (voor korte sessies) en vanaf 115 euro (voor uitgebreidere sessies).

Bekijk onmiddellijk de beschikbaarheid

via de knop 'boek nu' hiernaast.


Je kan ook verschillende consultaties combineren,

uitbreiden of inkorten. Prijzen worden dan bepaald afhankelijk van  de duur en het aantal verplaatsingen.

Contacteer ons hiervoor vrijblijvend

via de knop 'contact' hiernaast.


Afspraken 7/7 mogelijk, ook 's avonds

*Borstvoedingsessies zijn steeds gratis bij iedere andere geboekte consultatie, omdat we je hier zo veel en goed mogelijk willen ondersteunen.

We vinden het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot deze (soms noodzakelijke) hulpverlening, daarom kan u voor dringende vragen ivm

borstvoeding altijd helemaal gratis bij ons terecht!

**Telefonische ondersteuning achteraf en eventuele documentatie betreffende de geboekte sessie zijn evenals inbegrepen in de prijs.

Er vallen je altijd nog vragen te binnen, en dan staan wij steeds voor je klaar.

**** We kunnen geen medisch advies geven, we kunnen je wel doorverwijzen naar een geneesheer, lactatiekundige of andere dienst indien nodig

en je hierbij adviseren.


Gratis downloads (tips, weetjes, lijstjes,...)? Schrijf je dan nu in!

NO spam! Ain't no mama got time for that!

Magic Mommy Maker


+32(0)493.444.184

hello@magicmommymaker.be

BTW BE645.966.550


Copyright 2016 Magic Mommy Maker All rights reserved