Individuele sessies: pre- en postnataal

Soon-to-be-parents

 

We bereiden je tot in de puntjes voor en maken van jou een 'magic mommy' and 'magic daddy' of course ;-)

We passen deze sessies altijd volledig aan jouw behoeften aan.


Zwangerschap (2u)

Wat mag je nu precies wel en niet eten, drinken en doen? Welke onderzoeken en tests staan je te wachten? Welke voorbereidingen moeten er wanneer getroffen worden? Een antwoord op al deze vragen en meer om zorgeloos te kunnen genieten van de baby('s) in je buik.

BOEK NU...


Bevalling: de 'pufklas' naar jouw thuis (2u)

Hoe weet je dat de bevalling echt begonnen is en wat heb je hier allemaal voor nodig? Hoe gaat dat nu precies in z'n werk en hoe vang je de gevreesde wee├źn op? Een antwoord op al deze vragen om met een gerust gemoed naar de bevalling toe te leven.

De pufklas naar je toe dus, maar onze geitenwollen sokken die laten we thuis ;-)

BOEK NU...


Baby-prep (2u)

Wat moet er nu werkelijk op die babylijst staan? En wat moet je reeds in huis halen voor de geboorte? Wat houdt de verzorging juist in hoe maak je je huis baby-proof? Van een pamper verversen tot hoe een baby deze 'nieuwe wereld' beleeft. Een antwoord op al je vragen om je perfect voor te bereiden op de komst van je baby zodat je zelfverzekerd kan genieten van jullie eerste bijzondere momenten.

BOEK NU...


Booby-prep (1u)

Jezelf en je boobies helemaal voorbereiden. Borstvoeding is een van de meest natuurlijke processen, maar niet altijd even gemakkelijk in het begin. Een gebrek aan juiste informatie en de fabeltjes die soms de ronde doen, kunnen nefast zijn voor een goede start, en net dat is zo belangrijk voor een succesvolle borstvoedingsperiode! Wanneer en waar koop je een borstvoedingsbh? En hoeveel? Hoe verzorg je je borsten het best? Welke problemen kan je voorkomen of hoe genees je ze? We leren je alles wat je moet weten over moedermelk, hoe het werkt, en vooral hoe het niet werkt! Ook aan de toekomstige papa vertellen we hoe hij een rol kan spelen in een succesvolle borstvoeding! 

BOEK NU...

*Een beknopte versie van deze sessie is gratis in combinatie bij ieder ander prenataal consult indien gewenst!


SOS-consult (1u)

Deze sessies worden volledig afgestemd op jouw noden, vragen en zorgen. Dit kan gaan over je zwangerschap o bevalling, jezelf of de baby('s) in je buik. Het is niet altijd zoals je het had verwacht. Zwanger zijn, en al zeker in tijden van Corona, kan heel overweldigend zijn. In deze sessie kan je al je zorgen kwijt en worden al je vragen beantwoord. Niets is te groot of te klein als het om jou en je baby gaat.

BOEK NU...

$ 00.00

New parents


We luisteren naar al jouw vragen die je hebt over je baby en het ouderschap en helpen je verder om van jou en echte 'magic mommy' te maken ;-)

Ook deze sessies stemmen we volledig af op jouw noden.


SOS-consult (1u)

Dit consult wordt volledig afgestemd op jouw noden, vragen en zorgen. Dit kan gaan overde verzorging, slapen, voeding... Maar ook over jou als (nieuwe) mama. Het loopt niet altijd van een leien dakje en soms ben je hierdoor onzeker of je het wel goed doet. Mama worden is dan ook heel overeldigend! In deze sessie zoeken we samen naar de juiste balans voor jou en je baby!

En vergeet niet! You're already 'magic mommy', but more help is on the way!

BOEK NU...


*Deze sessie kan een half uurtje gratis uitgebreid worden als je nog extra vragen hebt in verband met borstvoeding!


Want-to-be-parents


Kinderwens (1u)

Welke doktersbezoeken en onderzoeken zijn aan te raden? Welke medische voorzorgsmaatregelen kan je nemen en wat houden die precies in? In deze sessie gaan we na hoe je je levensstijl kan aanpassen om een zo groot mogelijke kans op bevruchtingte hebben en het verwekken van een gezonde baby. Het je het (mentaal) moeilijk om zwanger te geraken? Je kan met al je vragen en zorgen in dit consult terecht!

BOEK NU...

*Een beknopte versie van de borstvoedingsessies zijn steeds gratis bij iedere andere geboekte consultatie, omdat we je hier zo veel en goed mogelijk willen ondersteunen. We vinden het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot deze (soms noodzakelijke) hulpverlening, daarom kan u voor dringende vragen ivm borstvoeding altijd helemaal gratis bij ons terecht!

**Telefonische ondersteuning achteraf en eventuele documentatie betreffende de geboekte sessie zijn evenals inbegrepen in de prijs.

Er vallen je altijd nog vragen te binnen, en dan staan wij steeds voor je klaar.

**** We kunnen geen medisch advies geven, we kunnen je wel doorverwijzen naar een geneesheer, lactatiekundige of andere dienst indien nodig

en je hierbij adviseren.


Gratis downloads (tips, weetjes, lijstjes,...)? Schrijf je dan nu in!

NO spam! Ain't no mama got time for that!

+32(0)493.444.184

hello@magicmommymaker.be

BTW BE645.966.550


Copyright 2016 Magic Mommy Maker All rights reserved